Mechelininkadun yksikön mediataitoviikon tuotoksia

Lippusia Lappusia

Olen miettinyt koulun uusia oppilaita, sitä miten uutena oppilaana ei tiedä uuden koulun sääntöjä. Muistan sen kun tulin tähän kouluun ja ihmettelin että miksi minulle ei kerrottu mitään koulun säänöistä, tavoista jne.

Edellisessä koulussani uusille oppilaille annettiin ns. starttipaketti, eli pieni kirjanen jossa luki kaikki koulun tavat, säännöt ja koulun henkilökunnan puhelinnumerot. Tuntui todella hyvältä aloittaa uudessa koulussa, kun tiesi miten kaikki hommat hoidetaan. Se helpotti todella paljon. Siksi toivoisin sitä myös tähän kouluun.

MP-messut!

Olin menossa MP-messuille ja kävelin portista sisään lippua ostamaan. Menin kassalle ja nainen sanoi minulle 56€! Olin ihmeissäni. Sitten kun olin ostanut sen lipun, sitten menin sisään. Ei siellä ollut mitään, eli maksoin munkista 56€

Piirtäminen.

Piirtäminen voi olla hauskaa, tylsää ja haastavaa. Minusta se on hauskaa ja haastavaa. Piirtämien perustuu keskittymiseen. Hyvä piiros vaatii tarkkaa näköä, keskittymistä ja tarvittavat välineet. Piirtäminen on hyvä taito oppia.

Nuorten vähäinen kiinnostus taiteeseen ja museoissa käymiseen

Olen ajatellut että nuoret eivät näytä paljoa kiinnostusta taiteeseen ja jäävät mielestäni paljosta paitsi ollessaan sisällä pelaamassa.

Mielestäni nuoret voisivat mennä kaveriporukan kanssa vaikka taide tai itseään kiinnostavaan näyttelyyn. Miehet/pojat näyttävät todella vähän kiinnostusta taiteeseen. Sitä pidetään “likkojen hommana” vaikka on olemassa useita kuuluisia miestaiteilijoita. On myös paljon erilaisia näyttelyitä erilaisista aiheista esim: vaatteista, musiikista ja historiasta.

Uskoisin että nuoria voisi yrittää houkutella eri tavoilla edes vähän katsomaan näyttelyitä jotka voisi kiinostaa enemmän nuoria. Voisimme yrittää lisätä nuorten ja miesten/poikien kiinnostusta taiteeseen.

Harrastus

Minun harrastukseni on pelaaminen ja netissä surffaaminen, mutta sitten taas kenen nuoren harrastus ei olisi kotona istuminen.

Itse olen “kuuluisa” ja “suosittu” anonyymien ja nimimerkkien maailmassa, koska kaikissa peleissä joita pelaan olen parempi kuin suurin osa. Tämä saattaa johtuasiitä että olen pelannut pienestä pitäen.

Oli miten oli, suosittelen omaa harrastustani kaikille joilla on paljon vapaa-aikaa.

Latelammas elokuva

Kävin elokuvissa katsomassa Latelammasta. Elokuva oli kiva , siinä oli eläimiä ja se oli piiretty.   Elokuvan henkilöitä oli latelammas , muita lampaita , ihmiset ja muut eläimet. Elokuvassa Latelammas ja muut kampaat etsivät omistajaansa suuresta kaupungista ja kokevat suuria vaaroja ja lopulta he löytävät etsimänsä.

Suosittelen elokuvaa kaikille lapsille ja aikuisille.

Elokuva oli mielestäni kiva koska siinä oli jännitystä , iloa ja onnellinen loppu.

9.2.2015

Tänään on maanantai kello on 11.05 ja ulkona on aika harmaata